Veilig sportklimaat

Veilig sportklimaat

Tennisvereniging Lisserbroek wil haar leden, vrijwilligers en bezoekers de gelegenheid bieden om in een sportieve, prettige en veilige omgeving te sporten en/of te supporten. Agressie, geweld en intimidatie horen daar niet bij. 

Gedrags- en omgangsregels

Onze gedrags- en omgangsregels zijn vastgelegd in het park- en baanreglement. Deze zijn bedoeld om elk lid en elke bezoeker van TV Lisserbroek de mogelijkheid te bieden te sporten of supporten in een veilige omgeving. Leden wordt gevraagd elkaar aan te spreken op gedrag dat niet past binnen deze regels. Ook trainers en bestuursleden spreken leden die zich niet aan de gedragsregels houden, aan op hun gedrag.

Vertrouwenscontactpersoon (vcp)

Ervaar jij als lid of bezoeker van TV Lisserbroek ongewenst gedrag, zoals seksuele intimidatie, agressie, geweld, pesten of discriminatie? Of signaleer je ongewenst gedrag wat niet direct betrekking heeft op jou? Meld je dan bij het bestuur of bij de vertrouwenscontactpersoon ([email protected]). Een vertrouwenscontactpersoon is er voor je als je ergens mee zit en/of vragen hebt. De vertrouwenscontactpersoon is geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld.  

Bij TV Lisserbroek is Nicole Bakker de VCP

Ernstige misdragingen – meldplicht 

In geval van ernstige misdragingen (zoals fysiek geweld, doping, matchfixing en seksuele intimidatie) is iedereen die bij de tennissport op wat voor manier dan ook betrokken is, verplicht dit te melden bij het bestuur van de verenging of (rechtstreeks) bij de KNLTB. De bond neemt de zaak dan over en handelt deze af. Zaken die doping en seksuele intimidatie betreffen worden overgedragen aan het Instituut Sportrechtspraak (ISR). Er kan er ook rechtstreeks bij het ISR worden gemeld.  Een misdraging, wat nu? | KNLTB

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 417 357

T.V. Lisserbroek

Kikkerbeetstraat 3
2165 WB Lisserbroek

KVK-nummer

40595596