Over Tennisvereniging Lisserbroek

Tennisvereniging Lisserbroek bestaat sinds 1982. Begonnen als vereniging met 4 tennisbanen, beschikt het tennispark nu over 6 verlichte all weather Probounce banen, een oefenmuur, een (deels overkapt) terras en een gezellig clubhuis.
Er kan het gehele jaar getennist worden. 

Het tenniscomplex straalt een gemoedelijke sfeer uit en gezelligheid staat hoog in het vaandel. Het jaarlijks hoogtepunt is het Open Toernooi in week 29 (juli) waar vanuit de hele regio tennisliefhebbers komen om te tennissen of gezellig een kijkje te nemen. De sfeer wordt ook positief beïnvloed door het handelsmerk van TV Lisserbroek, namelijk een schitterend onderhouden park met veel bloemen en perken. Veel actieve leden zorgen er vrijwillig voor dat de werkzaamheden in- en om de vereniging uitgevoerd worden.

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd voor de leden. Informatie over deze evenementen is te vinden op de website, via de publicaties op de borden in het clubhuis, via facebook of via de mail. Voorbeelden van evenementen: Clubkampioenschappen, Oliebollentoernooi, Winterladder en Snerttoernooi.  

TV Lisserbroek is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond - KNLTB. Jaarleden van TV Lisserbroek krijgen daarom altijd een officiële wedstrijdpas. 

Volg ons ook op: http://www.facebook.com/tvlisserbroek

IBAN: NL56RABO0336515812 t.n.v. T.V. Lisserbroek.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 417 357

T.V. Lisserbroek

Kikkerbeetstraat 3
2165 WB Lisserbroek

KVK-nummer

40595596