Verandering toegang park (met code) per 17 juli!

08 juli 2024

De manier waarop je toegang krijgt tot ons park en clubhuis verandert! Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Sinds 1 januari 2024 geeft de KNLTB de bekende plastic ledenpas niet meer uit. Zij werkt nu met een digitale ledenpas. Bij TV Lisserbroek gebruiken we de passen om af te hangen, maar ook om toegang tot de club te krijgen. Omdat de passen niet meer worden uitgegeven, moeten we als vereniging een andere manier introduceren om leden toegang te geven tot het clubhuis, de kantine en het park.

Wij voeren daarom op 17 juli aanstaande een nieuw systeem in, genaamd Meshlink, voor de toegang van het clubhuis, de kantine en het hek naar de tennisbanen.

Vanaf 17 juli is het niet meer mogelijk om met het pasje/ de magneetstrip de deuren en het hek te openen. Dit zal vanaf dat moment gaan door middel van een persoonlijke code die je invoert in een kastje bij de deur of het hek. De code haal je op uit de KNLTB ClubApp. Deze code wijzigt wekelijks.

Let op: je pasje is nog wel nodig om af te hangen.

Om toegang te krijgen vanaf 17 juli moet je enkele stappen ondernemen ter voorbereiding.

Log in op de KNLTB ClubApp
Mocht je de app nog niet hebben, download de KNLTB ClubApp dan via onderstaande link (of zoek in de Store naar KNLTB ClubApp) en maak een account aan.  

Android
Apple

Waar kan ik deze toegangscode vinden?
In de KNLTB ClubApp is vanaf 17 juli je persoonlijke toegangscode te vinden. Klik, als je bent ingelogd, op Home (links onderin je scherm). De toegangscode verschijnt in het scherm.

Het is een 6-cijferige code. De code is een week lang geldig en zal automatisch in de nacht van Zondag op Maandag vernieuwd worden. Iedere maandagochtend zul je dus een nieuwe toegangscode aantreffen in de KNLTB ClubApp.

Waar moet ik de toegangscode invoeren?
Bij de deur of het hek vind je vanaf 17 juli een toetsenpaneel. Hier kan je jouw persoonlijke toegangscode op invoeren. Wanneer je jouw code goed hebt ingevoerd, zal dit bevestigd worden met het oplichten van een groene led. Daarna kan je de deur openen.

Mag ik de code met iemand anders delen?
Nee, de code is voor jou persoonlijk. Het is niet de bedoeling dat je jouw toegangscode met iemand anders deelt. Het toegangssysteem registreert het gebruik van alle codes, waardoor voor de club zichtbaar is wie op welk moment het sportpark heeft betreden.

Hoe is de toegang tot de kantine geregeld?
Als je bardienst hebt, of je hebt op een andere manier toegang tot de kantine aangevraagd (bijvoorbeeld omdat je overdag met een groepje tennist en daarna koffie gaat drinken), blijft dit geregeld. Het verschil is dat je nu met de code in plaats van met je pasje de meterkast opent die toegang geeft tot de Kikkersleutel.

De leverancier heeft aangegeven dat 99,9% van de huidige instellingen, na installatie van het nieuwe systeem weer werken. Mocht er toch iets mis gaan, dan horen we dat graag.

Ik ben geen lid van de KNLTB
Inloggen op de KNLTB ClubApp kan met je bondsnummer of je lidnummer. Ook zomer- en winterleden kunnen op deze manier toegang krijgen. Weet je niet wat je bondsnummer of lidnummer is, neem dan contact op met ledenadministratie@tvlisserbroek.nl.

Afhangen
Zoals gezegd heb je je pasje nog wel nodig om een baan af te hangen via het afhangbord.

Vragen of problemen?
We begrijpen dat dit een grote verandering is voor onze leden. Helaas moeten wij door het besluit van de KNLTB om af te stappen van de fysieke ledenpassen deze wijziging doorvoeren.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het gebruik van het systeem. Omdat het niet lukt de app te downloaden, of omdat er onverhoopt toch iets fout is gegaan met toegang tot de kantine? Neem dan contact op met het bestuur ([email protected]) of de ledenadministratie (ledenadministratie@tvlisserbroek.nl).

We danken jullie voor je begrip! En hopen op een soepele overgang.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Lisserbroek

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 417 357

T.V. Lisserbroek

Kikkerbeetstraat 3
2165 WB Lisserbroek

KVK-nummer

40595596