Fair Play

Wat is Fair Play?

TV Lisserbroek heeft Fair Play hoog in het vaandel staan. Fair Play houdt in dat je speelt volgens de regels van de sport en je je eerlijk en sportief gedraagt. Fair Play is van belang in elke sport en dus ook in de tennissport. Op en naast de baan dient iedereen – van recreant tot topspeler, leraar of vrijwilliger – zich integer en respectvol te gedragen. Fair Play draagt bij aan een veilige en plezierige sportbeoefening. En wie het plezier in tennis behoudt, blijft de sport langer beoefenen! 

Fair Play | KNLTB

Vertrouwenspersoon

Ervaar jij als lid of bezoeker van TV Lisserbroek ongewenst gedrag, zoals seksuele intimidatie, agressie, geweld, pesten of discriminatie? Of signaleer je ongewenst gedrag wat niet direct betrekking heeft op jou? Meld je dan bij het bestuur.

Wil je dat niet, dan kun je je ook melden bij de KNLTB. De KNLTB heeft een Compliance Officer, die jou advies geeft over integriteit, zoals welke routes en stappen er te nemen zijn, en het meldpunt voor meldingen en signalen beheert.  Contactgegevens Compliance Officer: +31 (0)88 130 2634 / [email protected]

Wil je geen advies over te nemen stappen (of ben je daar nog niet aan toe) en/of wil je je niet direct melden bij de Compliance Officer, maar heb je behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op met een van de vertrouwenspersonen van de KNLTB. 

Meer informatie over dit onderwerp: Meld een misdraging

Ernstige misdragingen – meldplicht 

In geval van ernstige misdragingen (zoals fysiek geweld, doping, matchfixing en seksuele intimidatie) is iedereen die bij de tennissport op wat voor manier dan ook betrokken is, verplicht dit te melden bij het bestuur van de verenging of (rechtstreeks) bij de KNLTB. De bond neemt de zaak dan over en handelt deze af. Zaken die doping en seksuele intimidatie betreffen worden overgedragen aan het Instituut Sportrechtspraak (ISR). Er kan er ook rechtstreeks bij het ISR worden gemeld.  

Een misdraging, wat nu? | KNLTB

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 252 417 357

T.V. Lisserbroek

Kikkerbeetstraat 3
2165 WB Lisserbroek

KVK-nummer

40595596