Sportfondsen Lisse

Sportfondsen Lisse

 Sportfondsen Lisse exploiteert en beheert in opdracht van de gemeente Lisse een aantal sportaccommodaties waaronder Sportcentrum De Waterkanten.

 Sportcentrum De Waterkanten is een multifunctioneel sportcentrum in Lisse. Het complex bestaat uit een zwembad, sporthal, twee gymzalen, een vergaderruimte en horecagelegenheid. Het zwembad in Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad, whirlpool, stroomversnelling en een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Tevens is er een 60 meter lange glijbaan, een lage duikplank en bij heel mooi weer is het terras geopend. 

In het zwembad worden elementaire zwemlessen aangeboden, maar is het ook mogelijk om aan je conditie te werken met verschillende aquasportieve activiteiten. Tevens is er volop gelegenheid om in je eigen tempo banen te zwemmen. Natuurlijk is het zwembad ook geopend voor het recreatieve zwemmen en iedere vrijdagavond is er discozwemmen voor de jeugd t/m 14 jaar.

 Kortom, in De Waterkanten is het mogelijk om aan je conditie te werken, te leren zwemmen of gewoon lekker te recreëren. De nieuwe horecagelegenheid geeft zicht op het zwembad, is luxer en biedt een andere belevenis. Een compleet plaatje en voor iedereen spetterend sportief plezier. 

 In Sportcentrum De Waterkanten bieden een grote sporthal en twee kleinere gymzalen voldoende gelegenheid voor allerlei zaalsporten. Daarbij is de sporthal voorzien van een tribune en is de hal ook geschikt voor evenementen, zoals een vlooienmarkt of voorstelling.

 Het hele sportcentrum is kleurrijk ingericht en erg ruimtelijk door de grote ramen, maar ook heel sfeervol door het bollenthema. Het complex is gemakkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto en er is gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het complex.

 Naast het sportcentrum exploiteert Sportfondsen Lisse de volgende sportaccommodaties:

  • Gymzaal Ruishornlaan (onlangs vernieuwde inpandige gymzaal in het IKC Lisse)
  • Gymzaal Heereweg
  • Gymzaal Frans Halsstraat
  • Gymzaal Brede School (Oranjelaan)
  • Twee kunstgrasvelden bij (FC Lisse)
  • Tennishal bij LTC Lisse (2013)

Het gehele jaar door worden de sportaccommodaties aan het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, particulieren, (sport)verenigingen en particuliere sportaanbieders uit Lisse en omstreken verhuurd. Bent u ook op zoek naar een zaal voor sportieve doeleinden, neem dan contact op met Sportfondsen Lisse, 0252-414488 of stuur een mail naar sportfondsenlisse@sportfondsen.nl

 Sportfondsen Lisse  / Sportcentrum De Waterkanten
Sportlaan 21
2161 VA Lisse 

 Tel. 0252 – 414488
www.waterkanten.nl
www.sportfondsenlisse.nl