KNLTB competitie

November 2021

Wanneer ik dit schrijf, is de najaar-competitie net afgelopen. We hebben weer lekker kunnen tennissen met redelijk mooi weer. Dit smaakt naar meer, dus we gaan alweer richting de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie.

 

Voor de vrijdagavondcompetitie wijzigt er wel het een en ander zie hieronder:

 

Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Vorig jaar deed de KNLTB onderzoek naar mogelijke oplossingen. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1april;de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8april.

  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;

  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;

  • De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Inschrijven kan vanaf dit moment tot 31 december. Hieronder de link naar het inschrijfformulier deze graag gebruiken. Als je een inschrijfformulier naar ons mailt zullen wij altijd een bevestiging sturen van inschrijving. Dit kan een paar dagen duren, maar sturen we altijd. Inschrijvingen kunnen gemaild worden naar competitie.tv.lisserbroek@outlook.com 

 

Wij hebben er weer zin in!

Voor vragen over de competitie zijn wij altijd bereikbaar! Dit kan via de mail of je kunt 1 van ons altijd even bellen.

Groetjes Rianne en Niels

Balkenende
Balkenende

press to zoom
e-boekhouden
e-boekhouden

press to zoom
Sportfondsen Lisse
Sportfondsen Lisse

press to zoom
Balkenende
Balkenende

press to zoom
1/8