KNLTB competitie

Mei 2021

 

De KNLTB heeft helaas besloten de voorjaarscompetitie niet van start te laten gaan, maar opnieuw te verplaatsen naar het najaar net zoals vorig jaar. Dit is niet geheel onverwacht maar toch jammer. Het is niet anders, hopelijk kunnen we in het najaar op een vol park eindelijk weer een gezellige borrel drinken met z'n allen. De derde helft hoor er toch ook een beetje bij. Het is dus nog even geduld hebben, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat er in het najaar dan eindelijk weer competitie gespeeld kan gaan worden.

 

De inschrijving voor “ KNLTB competitie 2021 “, zoals de competitie dit najaar heet, is vanaf vandaag open en men kan zijn of haar team tot uiterlijk vrijdag 11 juni inschrijven. Dit doe je door het formulier in de onderstaande link digitaal in te vullen en te retourneren naar competitie.tv.lisserbroek@outlook.com 

 

 

We hopen dat jullie zin om competitie te spelen niet is verdwenen en dat we weer een hoop inschrijvingen tegemoet mogen zien. Mochten er nog vragen zijn dan horen we ze graag en hopelijk tot snel op de club.

 

Niels en Rianne

Balkenende
Balkenende

Bouwcenter Wassenaar-Sassenheim
Bouwcenter Wassenaar-Sassenheim

Quite easy
Quite easy

Balkenende
Balkenende

1/8