Over Tennisvereniging Lisserbroek

TV Lisserbroek bestaat sinds 1982 en is gevestigd in Lisserbroek (3.320 inwoners) te Haarlemmermeer. Het tennispark beschikt sinds enkele jaren over 6 verlichte all weather Pro Bounce banen, een oefentenniskooi en een gezellig clubhuis. Er kan dus het gehele jaar getennist worden. 

Het tenniscomplex straalt een gemoedelijke sfeer uit en gezelligheid staat hoog in het vaandel. Het jaarlijks hoogtepunt is het Open Toernooi in week 29 (juli) waarop vanuit de omstreken tennisliefhebbers komen tennissen of gezellig een kijkje komen nemen. De sfeer wordt ook positief beïnvloed door het handelsmerk van TV Lisserbroek, namelijk een schitterend onderhouden park met veel bloemen en perken. Veel actieve leden zorgen ervoor dat veel in- en om de vereniging verzorgd wordt. Op maandbasis worden er veelal evenementen georganiseerd waarop leden zich kunnen inschrijven. Communicatie over deze evenementen zijn te vinden op de website, via de publicaties op de borden in het clubhuis of via de mail. Voorbeelden van evenementen: drie verschillende clubkampioenschappen, Oliebollentoernooi, ZondagmiddagTennis en Snerttoernooi. 

TV Lisserbroek is aangesloten bij de Koninklijke Nationale Lawn Tennis Bond KNLTB. Zie ook de website van KNLTB. Jaarleden van TV Lisserbroek krijgen daarom altijd een officiële wedstrijdpas. 

Lees hier: het baanreglement

Volg ons ook op: http://www.facebook.com/tvlisserbroek

Tennistrainingen

Tennistrainingen worden verzorgd door tennisschool I'M Tennis.