Beschikbaarheid banen tijdens de voorjaarscompetitie

Nu de indeling van de voorjaarscompetitie bekend is en we weten hoeveel teams er gaan spelen willen we graag hier een korte update over sturen.

Tijdens competitie dagen (en andere evenementen zoals open toernooi/club kampioenschappen etc.) kan er niet worden afgehangen op de banen die hiervoor zijn ingepland. Binnen in de kantine staat op het bord geschreven welke banen er voor welke teams gereserveerd staan. Op de vrijdag avond hebben we dit jaar 3 dames teams. Zij spelen afwisselend uit en thuis, wat inhoudt dat er in april en mei minimaal 2 en maximaal 4 banen bezet zullen zijn voor de competitie. Er zijn dus ook minimaal 2 en maximaal 4 banen vrij om vrij te spelen en te hussebussen. Het kan nog zijn dat er op de vrijdag wordt lesgegeven, begin van de avond, tot maximaal 20h. Na 20 uur zijn er dus altijd 2 banen vrij om te hussebussen/vrij spelen.  Met het afhangen is de regel dat competitie banen en lesbanen altijd voor het vrijspelen gaan. in de bijlage nogmaals het baanreglement.

 Op zaterdag zijn er dit jaar maar liefst 9 teams. 3 heren teams en 6 mix teams. Super dat er weer zoveel leden competitie spelen. Dit houdt wel in dat op de zaterdag ochtend, net zoals de vorige jaren, alle banen bezet zijn voor de competitie. Vrijspelen op zaterdag is mogelijk vanaf 13 uur in de middag.

Op zondag zijn er geen senioren competitie teams, dan is de jeugd aan de beurt. Op de zondag zijn er uiteraard ook voldoende banen vrij om gewoon vrij te spelen. 

Mochten er nog vragen over zijn dan horen we deze graag. Voor alle competitie spelers, heel veel succes en vooral ook plezier tijdens de wedstrijden. En voor degenen die (nog) geen competitie spelen, veel plezier met vrij tennissen, en als je tijd hebt, kom gezellig naar het park om onze teams aan te moedigen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur TV Lisserbroek


Geplaatst op: 05-04-2018